Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Δολοφονία Καστοριά: “Ζητάμε Ταπεινά Συγγνώμη” Λέει η Οικογένεια του Ειδικού Φρουρού

Δολοφονία Καστοριά: “Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη” λέει η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού

Συγγνώμη από την οικογένεια του οδηγού ταξί από την Καστοριά, που έπεσε νεκρός από το χέρι του δικού τους ανθρώπου, του 30χρονου Ειδικού Φρουρού, ζητά με ανακοίνωσή της, η οικογένεια του καθ' ομολογίαν δράστη...

Στην ανακοίνωση η οικογένεια του 30χρονου υποβάλλουν συλλυπητήρια στους συγγενείς του δολοφονημένου Κοσμά Τζέλιου αν και όπως υπογραμμίζουν, γνωρίζουν ότι “δεν υπάρχει επιστροφή για το κακό που έγινε”.
“Η περηφάνια για τον ήρωα μας έγινε θρήνος”, αναφέρει η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού.
Διαβάστε όλη την ανακοίνωση της οικογένειας:
«Εμείς, η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού που κατηγορείται για την αποτρόπαια πράξη της αφαίρεσης της ζωής ενός συνανθρώπου μας, συναισθανόμενοι το βαρύ πένθος της συζύγου και των τέκνων του εκλιπόντος, Καλλιάνθης, Νικολάου και Αθανασίας, μέσα από την καρδιά μας και με πόνο ψυχής συλλυπούμαστε ειλικρινά.
Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει επιστροφή για το κακό που έγινε. Μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει.
Με επίγνωση του μεγέθους του κακού που έγινε στην οικογένεια του εκλιπόντος, ζητάμε ταπεινά συγνώμη. Αισθανόμαστε βαθιά το μέγεθος των τραγικών στιγμών της οικογένειας.
Το ίδιο δράμα ζούμε και εμείς, που το παιδί μας που αναθρέψαμε με τόση αγάπη, οδηγήθηκε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.
Ξαφνικά η περηφάνια για τον ήρωά μας, που με κίνδυνο της ζωής του άσκησε το υπηρεσιακό του καθήκον, έγινε θρήνος για εμάς, την οικογένειά του. Ελπίζουμε ο Θεός να σταλάξει βάλσαμο στους ανθρώπους που πενθούν για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου και συνανθρώπου μας που τόσο άδικα χάθηκε και να γαληνέψει την ψυχή του παιδιού μας για να μπορέσει να ζητήσει συγχώρεση από τον Μεγαλοδύναμο για την αδικαιολόγητη πράξη του.»

Η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού.
Συγκλονίζει η κόρη του θύματος: Μου τον πήραν, ήταν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου
Φωτογραφία μαζί με τον πατέρα της που δολοφονήθηκε την Παρασκευή από τον 30χρονο Ειδικό Φρουρό στη Λεύκη Καστοριάς, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κόρη του Κοσμά Τζέλιου...
Η κόρη του 52χρονου οδηγού ταξί που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του όπλου του 30χρονου αστυνομικού λίγες ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία ανέβασε μια φωτογραφία προφίλ μαζί με τον μπαμπά της.
Οι απαντήσεις της στα σχόλια εκείνων που έσπευσαν να τη συλλυπηθούν συγκλονίζουν.
"Μου τον πήραν, τον έχασα για πάντα. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ήταν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Είναι η ζωή μου", γράφει συγκλονισμένη η Αθανασία Τζέλιου...
Συγκινητικό αντίο μέσω Facebook και από τον γαμπρό του 52χρονου αυτοκινητιστή.
"Καλό παράδεισο να έχεις μπαμπάκα μου, σε αγαπάω και πάντα θα σε αγαπάω γιατί η ψυχούλα σου ήταν και θα είναι η πιο καθαρή. Ο καλύτερος πεθερός και φίλος. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά" έγραψε ο Γιάννης Σικόπουλος.
"Πάντα θα είσαι μέσα στην καρδούλα μας, στο μυαλό μας και θα σε αγαπάμε και θα μας λείπεις", καταλήγει η ανάρτηση.
 
Με πληροφορίες από: alphafm

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου