Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Ντροπή: Κατέσχεσαν Επίδομα από Λογαριασμό Φορέα του AIDS

Ντροπή: Κατέσχεσαν επίδομα από λογαριασμό φορέα του AIDS

Κινδυνεύει η υγεία ενός 32χρονου φορέα του AIDS, καθώς η ΔΟΥ κατάσχεσε από τον τραπεζικό του λογαριασμό το επίδομα πρόνοιας που λαμβάνει. Πρόκειται για το επίδομα που πληρώνει τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.  

Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει η Ομοσπονδία Δανειοληπτών, στην οποία στράφηκε ο νεαρός. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών η κατάσταση της υγείας του 32χρονου είναι τόσο σοβαρή που ζει αποκλειστικά από το επίδομα Πρόνοιας και το κοινωνικό επίδομα που "μπαίνει" στον τραπεζικό λογαριασμό του.
Ο 32χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, δεν έχει οφειλές προς την ΔΟΥ, ούτε για φόρο εισοδήματος, ούτε για ΦΠΑ, απλώς οφείλει 1.200 ευρώ που προέρχονται από έξοδα νοσηλειών λόγω της κατάστασης της υγείας του.
"Το επίδομα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να διατηρείται εν ζωή. Την προηγούμενη βδομάδα, η ΔΟΥ κατάσχεσε από τον τραπεζικό λογαριασμό το ποσό του επιδόματος, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο όχι απλώς για την υγεία του αλλά και για την ζωή του" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου