Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Σοκ! 13χρονος Απειλούσε Συμμαθήτρια του με Γυμνές Φωτογραφίες στη Λεμεσό

 

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά το γραφείο καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας με θύμα 12χρονη από τη Λεμεσό και φερόμενο ως δράστη 13χρονο συμμαθητή της.

Ο 13χρονος φέρεται να εξασφάλισε άσεμνες φωτογραφίες της ανήλικης με απειλές. Οι φωτογραφίες της ανήλικης διέρρευσαν ακόμη και στους γονείς της οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία .

Η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στο ΡΙΚ ότι η κόρη της δεν είναι το μοναδικό θύμα του ανήλικου, αλλά υπήρξαν και άλλα κορίτσια, οι φωτογραφίες των οποίων πωλούνταν για το ποσό των πέντε και δέκα ευρώ!

Η πρωτοφανής υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια, μετά την τυχαία ανακάλυψη γυμνών φωτογραφιών 12χρονης μαθήτριας, από την μητέρα της, την περασμένη Παρασκευή. Ζητώντας εξηγήσεις από την κόρη της η μικρή ξέσπασε σε κλάματα κι εκλιπαρούσε τη μητέρα της να μην προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία, καθώς κινδύνευε από τον εκβιαστή της. Κι οι φόβοι της επαληθεύτηκαν, αφού όταν έγινε γνωστή η καταγγελία, δέχτηκε την περασμένη Δευτέρα, απειλές από δύο συμμαθητές της.

Την υπόθεση χειρίζεται το Κλιμάκιο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας,


Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου