Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Στην 11η Δωδωναία Συνάντηση Ακαδημιών οι Μικροί Αθλητές του Γυμναστικού Λευκάδας - Πλούσιο Φώτο Ρεπορτάζ


1_γυμναστικος

Την Κυριακή 26/03/2017 οι Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας συμμετείχαν στην 11η Δωδωναία Συνάντηση Ακαδημιών που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων σε μια εξαιρετική -ομολογουμένως- και πολυπληθή διοργάνωση (1180 αθλητές) που πραγματοποίησε η ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.
2_γυμναστικος
Από τον Γυμναστικό συμμετείχαν και τα τρία τμήματα των Ακαδημιών, με περίπου 50 παιδιά, από κατηγορίες Προ μίνι, Μίνι, Παμπαίδων/Παγκορασίδων Β’ και Α’, αλλά και στην κατηγορία open, στα 100μ εμπόδια, 200μ, σφαιροβολία και τριπλούν.
3_γυμναστικος
Τα πιο μικρά παιδιά επιδόθηκαν σε παιχνίδια στίβου Kids’ Athletics και τα μεγαλύτερα αγωνίστηκαν σε δρόμους ταχύτητας και αντοχής, άλμα εις μήκος και ρίψη vortex. Η μόνιμη, ελαφρά συννεφιά που επικρατούσε δημιούργησε ιδανικές συνθήκες για αγώνες στίβου που βοήθησε τα παιδιά να πραγματοποιήσουν αρκετά καλές επιδόσεις αλλά και να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους.
4_γυμναστικος
Για την ιστορία, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Κων/νος Φυτόπουλος στα 100μ εμπόδια με χρόνο 14’’ 97 και χάλκινο μετάλλιο η Βαλλιανάτου Μυριάνα στα 50μ μίνι. Ο Κων/νος Ζαμπέλης κατετάγη 4ος στο τριπλούν open με 12,43μ, σε μια δοκιμαστική συμμετοχή μιας και δεν υπήρχε το αγώνισμά του (μήκος).
5_γυμναστικος
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το πρωινό του Σαββάτου 01/04/2017 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, όπου θα διεξαχθεί η Α’ ημέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παμπαίδων/Παγκορασίδων Β’ με τη συμμετοχή συλλόγων από Λευκάδα και Πρέβεζα.
6_γυμναστικος
7_γυμναστικος
8_γυμναστικος
9_γυμναστικος
10_γυμναστικος
11_γυμναστικος
12_γυμναστικος 
Φώτο   Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερς  Nionios και  Μανάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου