Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Καψής: Πρότεινα να Βγάλουμε Δελτίο στο MEGA - Αλλά...

Καψής: Πρότεινα να βγάλουμε δελτίο στο MEGA, αλλά...

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA, Μανόλης Καψής αποκαλύπτει ότι έκανε πρόταση στους εργαζόμενους του σταθμού να ξαναβγάλουν τα μεσημεριανά δελτία του σταθμού.

Στην ανάρτησή του, εξηγεί εκτενώς τον λόγο για τον οποίο όπως λέει “δεν έπεισε”.
Ολόκληρο το κείμενο του Μανόλη Καψή:
"Τελικά οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, παρά τις αρχικά θετικές αντιδράσεις που με έκαναν να πιστεύω ότι υπάρχει η διάθεση να επιστρέψουμε.. αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να αρθούν οι επισχέσεις (και για νομικούς λόγους και για λόγους στρατηγικής) και ότι δεν θα βγει δελτίο...
Ήμουν της άποψης ότι πρέπει να βγούμε δυναμικά στον αέρα και να στείλουμε το μήνυμα ότι το Μega ειναι ζωντανό. Να θέσουμε προ των ευθυνών τους τόσο τους μετόχους, όσο και τις Τράπεζες και να αποκρούσουμε την προσπάθεια της digea να μας οδηγήσει σε ξαφνικό θάνατο. Δεν έπεισα.
Ειδήσεις, έστω το μεσημέρι, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, χωρις την συμμετοχή των συνάδελφων – στα πιο κρίσιμα ρεπορτάζ- δεν βγαίνουν. Προσπάθησα να βγάλουμε δελτίο με όσους θα ήθελαν να γίνει ακόμα μια προσπάθεια, τώρα που η διαπραγμάτευση με τις Τράπεζες είναι σε κρίσιμο σημείο, ώστε να έχουμε φωνή και «μοχλό πίεσης.»
Ήταν αυτονόητο ότι κανείς συνάδελφος, που έχει βρει κάπου αλλού εργασία για να τα βγάλει πέρα – απλήρωτος επί 8 μήνες απο το Μega- δεν θα ήταν υποχρεωμένος να δώσει το παρόν ή να άρει την επίσχεση για απροσδιόριστο χρόνο. Η πρόθεση μου ήταν να βγάλουμε ειδήσεις έως το τέλος του μήνα.

Η πρότασή μου δεν έγινε δεκτή.."

Φώτο    Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου