Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε την την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του το Επιμελητήριο της Λευκάδας και Βράβευσε τους Χορηγούς του - Πλούσιο Φώτο Ρεπορτάζ

Ο π. Παναγιώτης με τον π. Σπυρίδωνα ευλογεί και σταυρώνει την πίτα…

Πλήθος οι χορηγοί, πλήθος και τα βραβεία! - Αρκετοί απ΄αυτούς έλλειπαν

Αρκετοί ήταν όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, οι οποίοι σχεδόν γέμισαν την αίθουσα. Βέβαια, θα μου πείτε,  οι επαγγελματίες είναι πολλές φορές περισσότεροι
Ο πρόεδρος ενώ καλωσορίζει τους προσκεκλημένους,..
Τον διαδέχεται στο βήμα ο βουλευτής…
Ο Αναπληρωτής δημάρχου αντιδήμαρχος…

Εδώ βλέπετε την πρώτη μόνο ομάδα των χορηγών. Έπονται και πολλοί άλλοι!

dscn5815
 dscn5784
dscn5786
 
Το Σάββατο 4-2-2017 το Απόγευμα Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του το Επιμελητήριο Λευκάδας και βραβεύοντας ταυτόχρονα και τους χορηγούς της δράσης του κατά τις μέρες των γιορτών (Παγοδρόμιο, στολισμοί κ.λ.π.)
Ο πρόεδρος Σωτήρης Σκιαδαρέσης αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους μίλησε για τις δράσεις του φορέα κατά την χρονιά που πέρασε, επικεντρώνοντας  στις ενέργειες για αύξηση του τουρισμού (κυρίως για το κρουαζιερόπλοιο στο Νυδρί και την αύξηση των τσάρτερς στο Άκτιο).
Ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς που τον διαδέχτηκε στο βήμα, μίλησε περισσότερο σαν επιχειρηματίας και λιγότερο έως καθόλου σαν βουλευτής, περιέγραψε το αρνητικό περιβάλλον που επικρατεί στη χώρα μας για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές και για την κυβέρνηση.
Ο αντιδήμαρχος Μάρκος Νικητάκης που πήρε μετά το λόγο, μετέφερε τον χαιρετισμό του δημάρχου και μιλήσει  για τη συνδρομή του Δήμου σε δράσεις του φορέα (π.χ. το παγοδρόμιο…)
Την πίτα ευλόγησε ο π. Παναγιώτης Ζαβιτσάνος συνεπικουρούμενος απ΄τον διάκο πατήρ Σπυρίδων του Αγίου Νικολάου και στην συνέχεια το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου βράβευσε τους 61 χορηγούς (όσα και τα χρόνια του), μεταξύ των οποίων υπήρξαν και δυο (μόνο) τοπικά Μ.Μ.Ε.!

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου