Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Παντελής Παντελίδης: Μνημόσυνο για τον Ένα Χρόνο από τον Θάνατό του - Πλούσιο Φώτο Ρεπορτάζ

Παντελής Παντελίδης: Μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του [pics]
 
Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την μοιραία ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή, φίλοι και συγγενείς έχουν συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, στη Νέα Ιωνία, για το ετήσιο μνημόσυνο. Εκεί, όπου έγινε και η τελετή της κηδείας του τραγουδιστή μετά το δυστύχημα που βύθισε στη θλίψη τους συγγενείς και τους χιλιάδες θαυμαστές του.
Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Νίνο ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο, ενώ έδωσαν το παρών και όσοι θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή. H μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες κατά την άφιξή της στην εκκλησία.


Αθηνά ΠαντελίδουΤριαντάφυλλος Παντελίδης

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, ο μεγάλος αδερφός του μίλησε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” για την μεγάλη απώλεια της οικογένειας. Είναι δύσκολα ένα χρόνο χωρίς τον Παντελή... Μας λείπει πολύ”, είπε.

Αμαρυλλίς

Κωνσταντίνος ΑργυρόςΟ τάφος του στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης γεμίζει καθημερινά με λουλούδια, αρκουδάκια και μηνύματα αγάπης για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή...


 

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου