Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Άκης Τσοχατζόπουλος: Βεβαρημένη η Κατάσταση της Υγείας του Σύμφωνα με Ιατρική Έκθεση

Άκης Τσοχατζόπουλος: Βεβαρημένη η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με ιατρική έκθεση

Ιατρική έκθεση, στην οποία γίνεται λόγος για "βεβαρημένη κατάσταση" της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου, προτίθεται να καταθέσει η υπεράσπιση του ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων μεθαύριο ενόψει της συζήτησης της τέταρτης αίτησης αποφυλάκισης του.

Ειδικότερα, σήμερα μετέβη στις φυλακές Κορυδαλλού ο Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρ. Κλωνάρη και εξέτασε τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και καταδικασθέντα σε κάθειρξη 20 ετών για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Ακολούθως συνέταξε πόρισμα και τον παρέδωσε στον συνήγορο υπεράσπισης του, καθηγητή, Λεωνίδα Κοτσαλή.
Για το ζήτημα από το γραφείο του Καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:
«Σήμερα, 06.02.2017, στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού ενόψει της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, ο τελευταίος εξετάστηκε από τον Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρ. Κλωνάρη. Η κατάστασης της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο προαναφερθείς Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής συνέταξε και παρέδωσε στον Καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην Υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου».


Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου