Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Εκδηλώσεις Μνήμης για τους Τρεις Πεσόντες Αξιωματικούς στη Κίναρο

Εκδηλώσεις μνήμης για τους τρεις πεσόντες αξιωματικούς στη Κίναρο

Εκδηλώσεις μνήμης πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν των Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στο δυστύχημα με την πτώση του ελικοπτέρου AB-212 την 11η Φεβρουαρίου 2016, στη νήσο Κίναρο.

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, η ηγεσία του ΠΝ παρέστη σε εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν των Αξιωματικών του ΠΝ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στο δυστύχημα της 11ης Φεβρουαρίου 2016, στη ν. Κίναρο.
Το Σάββατο, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ παρέστη στο μνημόσυνο του Πλοιάρχου (Ε) Ε. Ευαγγέλου ΠΝ, που τελέσθηκε στο Δήμο Ιλίου ν. Αττικής.

Την Κυριακή, ο Αρχηγός ΓΕΝ παρέστη στο μνημόσυνο του Αντιναυάρχου Α. Τουλίτση ΠΝ, που τελέσθηκε στο Δήμο Μεταμόρφωσης ν.Αττικής, καθώς και σε τελετή μετονομασίας της οδού Άρτας του Δήμου Μεταμόρφωσης σε οδό «Υποπλοιάρχου Τάσου Τουλίτση ΠΝ», η οποία διοργανώθηκε από τον ομώνυμο Δήμο.

Την Κυριακή, ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ παρέστη στο μνημόσυνο του Αντιναυάρχου Κωνσταντίνου Πανανά ΠΝ, που τελέσθηκε στην Άρια Ναυπλίου.


Φώτο   Ρεπορτάζ     Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου