Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Δημοσκόπηση: Μεγαλώνει η Διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Δυσαρέσκεια για την Κυβέρνηση και από τους Ψηφοφόρους της

Δημοσκόπηση: Μεγαλώνει η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση και από τους ψηφοφόρους της

- Τεράστια η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ
- “Double score” καταγράφει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Δυσαρεστημένοι ακόμη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνησή τους

“Double Score” φαίνεται να καταγράφει σε μια ακόμη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Στην δημοσκόπηση που διενήργησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τον ΣΚΑΙ, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται πρώτο κόμμα με 33%, την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το πενιχρό 16,5%.
Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 7,5%, στο 7% καταγράφεται το ΚΚΕ και στο 6,5% η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Αυτά είναι και τα κόμματα που προβλέπεται να μπουν στην βουλή, καθώς οι υπόλοιποι ακολουθούν με μεγάλες διαφορές, αλλά πίσω από το όριο του 3%. Στο 2% βρίσκεται η Ένωση Κεντρώων, στο 1,5% το Ποτάμι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Πλεύση Ελευθερίας και μόλις στο 1% η Λαϊκή Ενότητα.
Την αποχή δηλώνει πως θα επιλέξει το 14,5% των ερωτηθέντων και το άκυρο ή λευκό το 5,5%. Στο 16,5% εμφανίζεται η αδιευκρίνιστη ψήφος.
Ο απολογισμός των δύο χρόνων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα της έρευνας σε ό,τι έχει να κάνει με τον απολογισμό των δύο ετών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ο απολογισμός είναι συντριπτικά αρνητικός όχι μόνο στο σύνολο των ψηφοφόρων, αλλά και μεταξύ αυτών του ΣΥΡΙΖΑ!
Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα καταγράφει στο σύνολο των ψηφοφόρων: 81% αρνητικών γνωμών για τον απολογισμό της κυβέρνησης, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο 62%!
 

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου