Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Οργή για την Μητέρα που Κακοποιούσε Σεξουαλικά την 9χρονη Κόρη της Μαζί με τον Σύντροφό της!

Τέθηκαν υπό 8ημερη κράτηση

- Στη σύλληψη της 32χρονης μητέρας και του 34χρονου σύντροφό της προέβησαν οι Αρχές
- Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης (8) κράτησής τους
- Οι αποτρόπαιες ενέργειες φέρεται γινόντουσαν και με άλλους συντρόφους της 32χρονης όταν το κορίτσι ήταν 5 ετών
- Κατά την διαδικασία αποφασίσθηκε η μεταφορά εκδίκασης στο Επαρχιακό Λεμεσού, τόπο καταγωγής της "μητέρας"

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα 8μερης προσωποκράτησης των δυο υπόπτων, ενώ την ώρα που η διαδικασία βρισκόταν νωρίτερα σε εξέλιξη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναφορικά με την υπόθεση που προκαλεί την απόλυτη ανατριχίλα ανα το Παγκύπριο, ελήφθη η απόφαση όπως η εκδίκασή της μεταφερθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και πάλι κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Η εξέλιξη αυτή σχετίζεται με το ότι η καταγωγή της "μητέρας"-τέρας είναι από τη Λεμεσό, παρόδιαμένει τα τελευταία χρόνια στην Πάφο, μαζί με τον σύντροφό της ο οποίος φέρεται συμμέτοχος στα ανουσιουργήματά της, ο οποίος είναι Παφίτης.

Νωρίτερα...

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν οι Αρχές μετά την καταγγελία που ενέπλεκε την 32χρονη μητέρα και τον 34χρονο σύντροφό της σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 9χρονης κόρης της στην Πάφο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Φιλελεύθερος" στην καταγγελία προχώρησε αρμόδια κρατική αρχή που είχε σχέση με τη διαβίωση της οικογένειας και σήμερα η μητέρα και ο σύντροφος της οδηγούνται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους, δεδομένου ότι οι έρευνες είναι στο αρχικό στάδιο, με την διαδικασία να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Βάσει των πληροφοριών που κατέχει η Αστυνομία, η 32χρονη μητέρα και ο 34χρονος Ελληνοκύπριος σύντροφός της προέβαιναν στις αποτρόπαιες σεξουαλικές ενέργειες κατά της 9χρονης από το 2014.

Συγκλονιστικό στην όλη ιστορία είναι ότι οι Αρχές έχουν πληροφορίες πως η μητέρα της 9χρονης έκανε τα ίδια και με άλλους συντρόφους της, ήδη από το 2012, όταν δηλαδή το κοριτσάκι της ήταν μόλις 5 ετών.

Να σημειώσουμε ότι η 9χρονη βρίσκεται υπό την ευθύνη και επίβλεψη των αρμοδίων κρατικών τμημάτων.

Την υπόθεση ανέλαβαν άνδρες του ΤΑΕ Αρχηγείου, ενώ την ανήλικη αναμένεται να εξετάσει ιατροδικαστής

Εξάλλου, "παγωμένη" και συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη καθώς ακόμα ένα σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης έρχεται στο φως στην μικρή Κύπρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δυο ύποπτοι φέρονται να κακοποιούσαν το παιδί τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο κακοποίησης του από το 2012 όταν αυτό ήταν μόλις 5 ετών, από προηγούμενους συντρόφους της μητέρας του.

Την υπόθεση ανέλαβαν άνδρες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου, ενώ την ανήλικη αναμένεται να εξετάσει ιατροδικαστής και ήδη έχει τεθεί υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας.


Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ  Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου