Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Κάτι Περίεργο Συμβαίνει με τον Σύντροφο του George Michael!

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον σύντροφο του George Michael!
 O τελευταίος σύντροφος του τραγουδιστή George Michael, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, μόλις στα 53 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος τους αγαπημένους του και τους θαυμαστές του με συνέντευξή του στη βρετανική Mirror, δηλώνει πως δεν έγραψε αυτός τα tweets περί αυτοκτονίας του διάσημου τραγουδιστή.

Περίεργη δείχνει να είναι η συμπεριφορά του 43 συντρόφου του τραγουδιστή Fadi Fawaz, ο οποίος από τη μια ισχυρίστηκε ότι το βράδυ πριν ο George Μichael πεθάνει δεν τον είδε καθόλου γιατί κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του και από την άλλη έγραψε στο twitter του πως ο τραγουδιστής ήθελε να αυτοκτονήσει και τελικά τα κατάφερε και μια μέρα μετά τα αρνήθηκε όλα λέγοντας πως κάποιος χάκερ τα έγραψε όλα αυτά και όχι ο ίδιος...

Όλα αυτά θεωρήθηκαν περίεργα από κάποια μέσα ενημέρωσης χωρίς βέβαια να μπορούν να δώσουν κάποια λογική εξήγηση...

O Fawaz... ή ο χάκερ που είχε μπει στο προφίλ του όπως ισχυρίζεται, είχε γράψει στο twitter “Το μόνο πράγμα που ήθελε ο George, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε”. Λίγο αργότερα όμως, διέγραψε το tweet και ολόκληρο το λογαριασμό του στα social media. 


 

Φώτο    Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ  Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου