Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

«Τέλος Eποχής» για τη Μαρία ΧούκληΉταν Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου του 2010 όταν με δελτίο Τύπου ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι «εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Μαρία Χούκλη. Μετά από πολυετή θητεία στην τηλεόραση, η καταξιωμένη δημοσιογράφος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και σύντομα θα αναλάβει την παρουσίαση  του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα στην ενημέρωσή μας καθημερινά στις 8 το βράδυ». Σήμερα, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου που θα αναλάβει πλέον την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο κανάλι του Αμαρουσίου. Και…; Τι θα κάνει η Μαρία Χούκλη; Ποια είναι τα σχέδιά της, αλλά και των στελεχών του σταθμού που «υπηρέτησε» για έξι χρόνια από το «τιμόνι» των κεντρικών δελτίων;
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να παραδώσουν το «τιμόνι» στον Νίκο Χατζηνικολάου έγιναν συζητήσεις με τη Μαρία Χούκλη, η οποία τους τελευταίους μήνες είχε εκφράσει την επιθυμία της σε στελέχη του σταθμού να «γυρίσει σελίδα». Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι η δημοσιογράφος είναι η μακροβιότερη -ή τουλάχιστον από τις μακροβιότερες- συνεχούς θητείας στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Ως εκ τούτου κρίνεται λογικό να θέλει να «γυρίσει σελίδα» ή έστω να κάνει «παύση» από τη συγκεκριμένη θέση, αν και θεωρείται σίγουρο ότι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της δεν θα το κάνει στο κανάλι του Αμαρουσίου…!
Άλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου  χθες, μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που παρουσίασε, η Μαρία Χούκλη μάζεψε τα προσωπικά της αντικείμενα από το γραφείο της. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το χθεσινό, ήταν το τελευταίο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που παρουσίασε, αφού μάλιστα ενημερώθηκε ότι σήμερα θα κυκλοφορούσε η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Έτσι λοιπόν από σήμερα και έως τις 30 Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το καθημερινό κεντρικό θα το παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου. Έτσι θεωρείται σίγουρο το «τέλος εποχής» για τη Μαρία Χούκλη στον ΑΝΤ1 και το επόμενο διάστημα θα αποφασίσει ποιο θα είναι το επαγγελματικό βήμα της…!

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου