Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Τσαλδάρης της Δόξας Λευκάδας: «Πιστεύουμε σε Μία Καλύτερη Πορεία»

Τσαλδάρης: «Πιστεύουμε σε μία καλύτερη πορεία»
 
Η Δόξα Λευκάδας θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς που θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο, το Ρέθυμνο.
Μετά την ήττα από τα Τρίκαλα η Δόξα, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσαλδάρης μέσω του προσωπικού του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ, θέλει να γυρίσει σελίδα και να μπει με το δεξί στο νέο έτος.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους

Για αρχή να ευχηθώ καλή χρόνια και χρόνια πολλά .Το 2017 να φέρει μεγαλύτερη αισιοδοξία ‎και λιγότερα προβλήματα για όλο το κόσμο.
Στα μπασκετικά τώρα,εμείς μετά την ήττα που κάναμε με τα Τρίκαλα μέσα στο σπίτι μας, είμαστε στη πιο δύσκολη θέση σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας για‎ τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα αυτό μας πάει πολύ πίσω και τώρα θα πρέπει να τρέξουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Πρώτο ματς που θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια νίκη και να πάρουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια είναι αυτό στο Ρέθυμνο. Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο γιατί ο αντίπαλος μας, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του, είναι παραδοσιακά πολύ ισχυρός. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε θετικά τη νέα χρονιά.
Με αυτό και με την επιστροφή των τραυματιών αλλά και με τις νέες προσθήκες, πιστεύουμε σε μία καλύτερη πορεία.

Καλή χρονιά και πάλι

Φώτο   Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερς  Nionios και  Μανάρας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου