Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Εγκρίθηκε η Λειτουργία των Ολιγομελών Τμημάτων της Β΄ Λυκείου Καρυάς Λευκάδας

121


Ανακοίνωση του Δήμου Λευκάδας για την θετική τελικά διευθέτηση του προβλήματος που είχε αρχικά προκύψει με την μη έγκριση των ολιγομελών Τμημάτων Ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού της Β΄ Λυκείου Καρυάς:
«Μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας της Δημοτικής αρχής, του Δ/ντή του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Καρυάς και του εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, με τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου Κων/νο στις 28-12-2016, για το ζήτημα της Β΄ Λυκείου Καρυάς, ο Υπουργός με την απόφαση με αρ.πρωτ. 8400/Δ2/18-01-2017, ενέκρινε, κατά παρέκκλιση, τη λειτουργία των ολιγομελών Τμημάτων Ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού της Β΄ Λυκείου Καρυάς.
Δόθηκε λοιπόν αίσιο τέλος στην αγωνία μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών για το τρέχον σχολικό έτος.
Υπενθυμίζουμε ότι με ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου προτείναμε την κατάταξη του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Καρυάς, στην τρίτη κατηγορία μοριοδότησης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνεχής και εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.
Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, εκτός των άλλων, αναγκαία προϋπόθεση είναι η στήριξη του σχολείου απ΄ τους ίδιους τους κατοίκους της ορεινής Λευκάδας».

Φώτο   Ρεπορτάζ   Διονύσιος  Κούρτης   Καθηγητής   Φυσικής - Φροντιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου