Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Χαμός με το “Καυτό” Φιλί Διάσημης Ελληνίδας Ηθοποιού στην Συμπρωταγωνίστριά της!

Χαμός με το “καυτό” φιλί διάσημης Ελληνίδας ηθοποιού στην συμπρωταγωνίστριά της!

Την γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της Ηλέκτρας στο “Νησί” και τώρα η Κατερίνα Μισιχρόνη πρωταγωνιστεί στην πιο ανατρεπτική παράσταση και κλέβει τις εντυπώσεις. Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός όμως, προκαλεί με το “καυτό φιλί” στην συμπρωταγωνίστρια της και αναστατώνει το “Χώρο Θέατρο” στον Κεραμεικό.

Το φιλί στο στόμα της Κατερίνας Μισιχρόνη με την συμπρωταγωνίστριά της Αλεξάνδρα Ταβουλάρη δίνεται στο πλαίσιο του ρόλου τους στη θεατρική παράσταση “Θα πεθάνω αν πεθάνεις” της Anna Maria Nygren σε μετάφραση Βασίλη Παπαγεωργίου και σκηνοθεσία της Έλενας Πέγκα. Μια παράσταση για την κατεστραμμένη αθωότητα...


Η υπόθεση του έργου:

Δύο κορίτσια και δύο αγόρια καταφεύγουν πίσω από ένα δημόσιο κτίριο και πειραματίζονται με τα όρια, τον κίνδυνο, τον έρωτα, την βία, την παραβατικότητα. Απόλυτα και ακραία συναισθήματα σε νεαρά σώματα και ψυχές επιδιώκουν σχέσεις αγάπης και φιλίας, σχέσεις συνύπαρξης, που εύκολα καταλήγουν επικίνδυνες και βίαιες, εύθραυστες και ασταθείς.


Το έργο μιλά για το τι σημαίνει εγκατάλειψη, μη αποδοχή, άρνηση. Τα παιδιά που δεν είναι παιδιά, που δεν ξέρουν πώς να ζήσουν, που είναι αποκομμένα από τον κόσμο των ενηλίκων, μιμούνται πράξεις και λόγια ενός κόσμου σκοτεινού και κατεστραμμένου. Στον κόσμο τους όλα είναι αμφίσημα. Η αγάπη έχει την δύναμη να σώσει αλλά και να καταστρέψει την ίδια στιγμή. Αυτά που τους προκαλούν πόνο είναι και αυτά που επιθυμούν γιατί είναι γεμάτα φόβο, αγριεμένα από την απουσία χαράς.


“Όπως τα παιδιά που μεγαλώνουν σε αυτόν τον κόσμο που αδιαφορεί για αυτά, έτσι και εμείς είμαστε σε έναν κόσμο που αδιαφορεί για μας και εμείς για αυτόν, είμαστε αυτά τα παιδιά που δεν ξέρουμε τι σημαίνουν οι πράξεις μας, που τις κάνουμε ενώ τις φοβόμαστε, ενώ δεν ξέρουμε τι κάνουμε”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα της παράστασης...Φώτο  Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ  Sakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου