Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Το Πρώτο Ταξίδι για τον Πρίγκιπα Χάρι και την Σύντροφό του!

Το πρώτο ταξίδι για τον πρίγκιπα Χάρι και την σύντροφό του!

Είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες και οι paparazzi καραδοκούν για να πετύχουν μια λήψη τους μαζί. Ο λόγος για τον 32χρονο πρίγκιπα Χάρι και την 35χρονη ηθοποιό Meghan Markle οι οποίοι έκαναν τό πρώτο τους ρομαντικό ταξίδι μεαζί με προορισμό την Νορβηγία όπου απόλαυσαν να βλέπουν τις φάλαινες, τα ηλιοβασιλέματα, το χιόνι και το βόρειο Σέλας, όπως γράφει η Sun. 
Το ζευγάρι πέταξε από την Μεγάλη Βρετανία την περασμέμνη Δευτέρα και αφού πρώτα πέρασε τις γιορτές και την αλλαγή του χρόνου με τις οικογένειές του το καθένα. Μάλιστα, οι ίδιοι σεταρίστηκαν απόλυτα γι'αυτό τους το ταξίδι όπως αποδεικνύεται από την φωτογραφία παρακάτω...


"Ο Χάρι ήθελε να κάνει αυτό το πρώτο τους ταξίδι αξέχαστο για εκείνη. Δεν ήταν μια προφανής επιλογή όπως ένα πολυτελές, εξωτικό resort. Σκέφτηκε πάρα πολύ μέχρι να καταλήξει και ήθελε να το κάνει όσο πιο ρομαντικό και ιδιαίτερο γινόταν" αναφέρει μια πηγή στη Sun και συμπλήρωσε: "Ο Χάρι ήθελε να ξεφύγουν απ' όλους και απ'όλα και να είναι μόνοι τους, οι δυο τους. 

Πάντως, το ζευγάρι παρά το γεγονός ότι δεν πέρασε μαζί τις γιορτές καθώς ο καθένας ήταν με την οικογένειά του, φαίνεται πως περίμεναν πώς και πώς να έρθει η ώρα αυτή και να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι μακριά απ' όλους και όλα!


Φώτο   Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερ   Sakis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου