Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Απειλή για Κόροιβο Αμαλιάδας Λόγω Εγγυητικής

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Κόροιβος, μια εξέλιξη που βάζει σε περιπέτειες την ομάδα της Αμαλιάδας. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.
Για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Κόροιβος ενημέρωσε την Πέμπτη (26/1) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μετά τις ενέργειες που έκαναν οι Σάκης Καρύδας, Σωτήρης Γκιουλέκας, Πέτρος Νοέας και Νίκος Στυλιανού για τα οφειλόμενα που υπάρχουν από την περίοδο που αγωνίζονταν στην ομάδα της Αμαλιάδας.
Οι τέσσερίς τους φόρεσαν τη φανέλα των "μπλε" πριν από τρία χρόνια (2013-'14), βοηθώντας σημαντικά την ομάδα τους να πάρει το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία. Οι οφειλές προς το πρόσωπό τους εξακολουθούν να υφίστανται με την κατάπτωση της εγγυητικής να βάζει σε περιπέτειες τον Κόροιβο. Κι αυτό γιατί αν δεν υπάρξει άμεσα διακανονισμός, τότε θα υπάρξει διάλυση της εταιρείας (ΚΑΕ) και ως εκ τούτου αδυναμία για συμμετοχή στην Stoiximan.gr Basket League.
Οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται στο προσεχές διάστημα να προχωρήσουν σε διακανονισμό των οφειλών προκειμένου να μην καταπέσει η εγγυητική και να συνεχίσουν απρόσκοπτοι την προσπάθεια που κάνουν για εξασφάλιση της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Φώτο   Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερς  Nionios και  Μανάρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου