Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Δες τις Διάσημες στην Πρώτη τους Επίσημη Εμφάνιση στο Κόκκινο Χαλί! Είναι Αγνώριστες!

Δες τις διάσημες στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί! Είναι αγνώριστες!
Αυτό το αίσθημα που βγάζεις 1896 selfie για να ποστάρεις εκείνη τη μια που σου αρέσει. Και μετά έρχεται η φίλη σου και σε ταγκάρει σε μια photo που είσαι... άθλια και γκρεμίζονται όλα. Ακόμη και η φιλία σας :
Σκέψου πόσο huge θα ήταν ο φόβος σου αν ζούσες στο Hollywood και κατέληξες να είσαι πολύ, πολύ, πολύ διάσημη! Στο πλαίσιο του #tbt, λοιπόν, αλλά και γιατί πάντα μας αρέσει να χαζεύουμε τέτοια θέματα, πάμε πίσω στις πρώτες εμφανίσεις των διασήμων στο κόκκινο χαλί, πριν ακόμη γίνουν τόσο διάσημες. Από την Angelina Jolie μέχρι την Kylie Jenner, παρακάτω θα τα δεις... όλα (όπως ακριβώς το εννοούμε!).

Angelina Jolie

Ακόμη και σαν... σχεδόν έφηβη η Angelina Jolie δεν έκανε ακραίες επιλογές στο κόκκινο χαλί και κρατούσε πάντα ήπιους τόνους, αφήνοντας την φυσική ομορφιά της να τραβήξει οοοολα τα φώτα.
 

Ariana Grande


Πολύ πριν η Ari κάνει signature χτένισμά της το ψηλό ponytail, είχε σγουρά, πολύ μαύρα μαλλιά. Και στην πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί την πρόσεχες περισσότερο επειδή ήταν cute παρά girly sexy όπως σήμερα!

Blake Lively


Σίγουρα η Blake Lively έχει κάνει μικρές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της (και είναι αυτό που νομίζεις!), ωστόσο το χαμόγελό της παραμένει το ίδιο φωτεινό τότε και τώρα no matter what. Στην πορεία, βεβαίως, καθιερώθηκε ως hair icon.

Emma Stone


Η πρωταγωνίστρια του LaLaLand δεν ήταν πάντα τόσο διάσημη. Ήταν, όμως, ανέκαθεν α) hair chameleon και β) αυτόφωτη!

Gwen Stefani


Δύο πράγματα σκεφτόμαστε όταν βλέπουμε την Gwen Stefani: α) ότι μας λείπουν οι No Doubt (και η εφηβεία μας και β) ότι η Gwen Stefani έχει καταπιεί το ελιξήριο της νεότητας.

Kylie Jenner


Στην πρώτη εμφάνιση της εμφάνιση η Kylie Jenner στο κόκκινο χαλί ήταν σχεδόν μωρό. Και τότε δεν πιστεύαμε ότι θα την βλέπαμε να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας και να ασκεί τόση beauty επιροή πάνω μας. Όμως να που τελικά είχε δύο στα δύο και μάλιστα κατάφερε να μπει στη λίστα του Forbes με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου κάτω των 30. Και κάπως έτσι, είναι η δεύτερη από την οικογένειά της που βγάζει τα περισσότερα χρήματα μετά την Kim Kardashian.

Selena Gomez

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις πρώτες εμφανίσεις της Selena Gomez στο κόκκινο χαλί με τα καρέ μαλλιά της και το super cute πρόσωπό της. Αλλά τότε δεν περιμέναμε μεγαλώνοντας να μεταμορφωθεί στην απόλυτη beauty queen μας!


Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ  Nionios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου