Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Ραγίζει Καρδιές το Αγόρι - Μάσκα! Φαίνεται να Έχει Δυο Πρόσωπα από Γενετική Διαταραχή!

Ραγίζει καρδιές το αγόρι - μάσκα! Φαίνεται να έχει δυο πρόσωπα από γενετική διαταραχή!

Ο 8χρονος μικρός από την Κίνα που βλέπεις στις φωτογραφίες είχε την ατυχία να γεννηθεί με μια γενετική διαταραχή που του δημιούργησε μια δυσμορφία στο πρόσωπο. Το αγοράκι φαίνεται να έχει ένα δεύτερο πρόσωπο σαν μάσκα πάνω στο πρόσωπό του και τα μέσα ενημέρωσης του έχουν δώσει το όνομα ¨παιδί- μάσκα".
Η μητέρα του παιδιού δίνει αγώνα όλο αυτό τον καιρό για τη θεραπεία του γιου της ενώ σε δηλώσεις της δεν έκρυψε τον σοκ που έπαθε μόλις αντίκρυσε το γιο της όταν γεννήθηκε. Στον υπέρηχο που είχε κάνει δεν είχε φανεί το πρόβλημα του παιδιού και οι γιατροί δεν της έδιναν το παιδί να το δει μόλις γέννησε. Της το έδωσαν μετά από παρακάλια και εκείνη όταν το αντίκρυσε έμεινε... άφωνη!

Το αγοράκι έχει δυο κενά κάτω από το μάγουλό του μέχρι τα αυτιά του με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να έχει δυο πρόσωπα το ένα πάνω στο άλλο και οι γιατροί που το ανέλαβαν δήλωσαν πως θα πρέπει να περιμένει κάποια χρόνια μέχρι να γίνει κάποια επέμβαση για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση που θα βοηθήσει έτσι ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του 

Φώτο  Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ  Nionios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου