Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Εδώ Βρήκαν Δεμένο Χειροπόδαρα το 6χρονο Αγοράκι και Σκεπασμένο με Μπουφάν!

Εδώ βρήκαν δεμένο χειροπόδαρα το 6χρονο αγοράκι και σκεπασμένο με μπουφάν!

- Το 6χρονο αγοράκι ήταν κωφό και είχε εξαφανιστεί από χθες στην Κομοτηνή
- Σύμφωνα με πληροφορίες τη δολοφονία ομολόγησε ένας 14χρονος
- Ο ανήλικος υπέδειξε στην Αστυνομία το σημείο που βρισκόταν το άψυχο σώμα του παιδιού
- Σοκαριστικές εικόνες μέσα από το εγκαταλειμμένο σπίτι
- Σύμφωνα με πληροφορίες το 6χρονο αγοράκι ήταν δεμένο χειροπόδαρα


Δεν το χωράει ο νους το φρικτό έγκλημα που έγινε στην Κοζάνη με θύμα ένα αγοράκι 6 ετών και φερόμενο ως δράστη έναν 14χρονο τσιγγάνο. Το αγοράκι είχε εξαφανιστεί από χθες και το άψυχο σώμα του βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή. Από την πρώτη στιγμή του εντοπισμού του, οι αστυνομικοί μιλούσαν για δολοφονία. Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι ένας 14χρονος τσιγγάνος φέρεται να ομολόγησε το φρικτό έγκλημα!
Ο 14χρονος φερόμενος ως δράστης που αντιμετωπίζει και εκείνος προβλήματα ακοής, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για βιασμό ενηλίκου...
"Γροθιά" στο στομάχι είναι οι εικόνες από το σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του παιδιού. Σε ένα χώρο γεμάτο σκουπίδια, βρέθηκε το 6χρονο αγοράκι, δεμένο χειροπόδαρα και σκεπασμένο με ένα μπουφάν... Πληροφορίες λένε ότι το παιδάκι είχε ασφυκτικό θάνατο που προήλθε από στραγγαλισμό ή απόφραξη των αναπνευστικών οδών.


Ακόμα δεν έχει γίνει νεκροψία στο μικρό αγόρι, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει αύριο από τον ιατροδικαστή Θράκης Νικόλαο Κιφνίδη.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του 14χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι είδαν το εξαφανισμένο παιδάκι κοντά στην Κομοτηνή και μαζί του ήταν ο 14χρονος τσιγγάνος ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή.
Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 14χρονο και εκείνος, φέρεται να τους ομολόγησε τελικά ότι σκότωσε το παιδί και να τους υπέδειξε το σημείο της δολοφονίας: ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Κομοτηνής.

Φώτο   Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου