Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Μαρκόπουλος: «Μας Aδικεί η Bαθμολογία»

Μαρκόπουλος: «Μας αδικεί η βαθμολογία»

Ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε πως απομένουν αρκετά παιχνίδια για τη Δόξα Λευκάδας στην τρέχουσα σεζόν της Basket League.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς για μας γιατί αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που δεν είχε να χάσει τίποτα και προέρχεται από καλές εμφανίσεις. Με τις προσθήκες που έχει κάνει έχει προπονηθεί καλύτερα και αντιμετωπίζει καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Εμείς από την πλευρά μας με μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι» ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα για τη 12η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλύοντας το παιχνίδι είπε: «Για τρία δεκάλεπτα ελέγχαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Κάναμε πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο βγήκαν τα προβλήματα που έχουμε όλο αυτό το διάστημα. Οι παίκτες μας δεν ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το πλάνο ούτε πνευματικά ούτε σωματικά. Όταν τα Τρίκαλα έβαλαν κάποια μεγάλα και εύστοχα σουτ στην αρχή της τέταρτης περιόδου και επέστρεψαν, αγχωθήκαμε πάρα πολύ, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δώσαμε τη δυνατότητα στην ομάδα των Τρικάλων να κάνει μια πολύ καλή περίοδο και να μας κερδίσει δίκαια. 

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων και καλή συνέχεια. Εμάς αυτή η ήττα μας πάει πίσω. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ, θέλουμε να δούμε πως θα λύσουμε τα προβλήματα μας και αν φανούμε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια».

Παραδέχθηκε ότι απαιτείται ενίσχυση του ρόστερ του λέγοντας: «Σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση και το έχουμε πει. Από εκεί και πέρα θέλουμε να είμαστε και υγιείς. Να δουλεύουμε όλοι μαζί. Χωρίς να θέλω να χρησιμοποιώ δικαιολογίες ποτέ, τον τελευταίο ενάμιση μήνα, επτά προπονήσεις κάναμε με δέκα επαγγελματίες παίκτες. Δεν πρέπει να είναι δικαιολογία, αλλά πρέπει να δούμε ποια είναι τα προβλήματα μας και να τα λύσουμε για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για το διάστημα της αποχής του γνωστού απόντα, Γιώργο Γεωργάκη, δήλωσε: «Μέσα Ιανουαρίου θα έχουμε νέα αν μπορεί να μας βοηθήσει ή όχι. Ακόμα χρειάζεται χρόνο, άρχισε και περπατάει, μετά θα αρχίσει το τρέξιμο και μετά θα μπει στο πρόγραμμα τις ομάδος», ενώ για τον τραυματισμό του Μέλσαν Μπασάμε πρόσθεσε: «Ακόμα είναι πολύ πρώιμο, αύριο θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα».

Επανήλθε στο ζήτημα περί ενίσχυσης της Δόξας αναφέροντας: «Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι πιστεύω πως άμα είχαμε ακόμα ένα παίκτη στην φροντλάιν θα μπορούσε να βοηθήσει. Για τριάντα λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί χωρίς να θέλουμε άλλο παίκτη. Κερδίζαμε και παίζαμε καλά με τους ψηλούς που έχουμε. Αυτό είναι το υπάρχον ρόστερ και με αυτό θα πορευτούμε».

Κατέληξε: «Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα για μας. Από εκεί και πέρα ο οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε. Η βαθμολογική συγκομιδή μας αδικεί, αλλά αν μαζευτούμε όλοι μαζί και προπονηθούμε μαζί, όλα μπορούν να συμβούν στο δεύτερο γύρο».
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Δεμερτζής είπε «Χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο, καλή χρονιά να έχει. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για τη νίκη τους. Σα να πάθαμε ένα μπλακ άουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Είχαμε μια καλή διαφορά, στους 12 πόντους και δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε. Τα Τρίκαλα κέρδισαν δίκαια. Είναι μια δύσκολη βραδιά για εμάς, αλλά θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου, ότι το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα και αυτή την στιγμή, η βαθμολογική συγκομιδή μας αδικεί. Πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πάρουμε τις νίκες που χρειάζεται».

Φώτο   Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερς  Nionios και  Μανάρας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου