Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

Ανείπωτη Τραγωδία: Αυτή Είναι η 13χρονη από Λευκωσία που Πέθανε Μπροστά στους Γονείς της!

Φωτογραφία για Ανείπωτη τραγωδία: Αυτή είναι η 13χρονη από Λευκωσία που πέθανε μπροστά στους γονείς της!

Ανείπωτη τραγωδία, με θύμα 13χρονη απο τη Λευκωσία τα ξημερώματα.Η μικρή, ένιωσε πυρετό την περασμένη πέμπτη και το απόγευμα της ίδιας μέρας, οι γονείς της, την μετέφεραν στον παιδίατρό της, ο οποίος διέγνωσε ότι είχε φαρυγγίτιδα και της χορήγησε αντιβίωση. Την επόμενη όμως μέρα, το κοριτσάκι παρουσίασε τα ίδια συμπτώματα και στις 11 το βράδυ, διακομίστηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Σε μια τραγική εξέλιξη, η 13χρονη, λιποθύμησε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή της.

Στη μια και μισή τα ξημερώματα, οι γιατροί, διαπίστωσαν το θάνατο του μικρού αγγέλου. Περισσότερο φως, στα αίτια του αδόκητου θάνατου της 13χρονης, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της, η οποία θα διενεργηθεί, την ερχόμενη Δευτέρα.

Σε δηλώσεις του στο Sigma, ο Υπουργός Υγείας Πέτρος Πετρίδης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια της άτυχης 13χρονης.


«Πραγματικά το γεγονός με συνθλίβει σαν άνθρωπο. Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του παιδιού και να πω ότι ήδη έδωσα εντολές στις ιατρικές υπηρεσίες να διερευνήσουν πλήρως το συμβάν. Δεν μπορώ να ξέρω, κανένας δεν μπορεί να ξέρει τα αίτια τα οποία θα είναι αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και των τοξικολογικών εξετάσεων», δήλωσε ο Πέτρος Πετρίδης.

Μιλώντας στις Τομές Στα Γεγονότα, ο Παιδίατρος Αδάμος Παναγή, αναφέρθηκε σε τρεις λόγους οι οποίοι προκαλούν αιφνίδιους θανάτους σε μεγάλα παιδιά.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε λοιμώξεις οι οποίες πολύ γρήγορα μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε όλα τα όργανα του παιδιού δημιουργώντας ένα είδος σηψαιμίας.

Επιπλέον ο κ. Παναγή αναφέρθηκε στην περίπτωση πρόσληψης κάποιας μορφής μυοκαρδίτιδας, ή ανευρύσματος στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Πάνω από όλα είπε πρέπει να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα.
cytoday.eu


Φώτο  Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερ  Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου