Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

ΕΕΑΣΚΠ- Δ.Τ. ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑμΣΚΠ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Το Σωματείο  Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (ΕΕΑΣΚΠ),ιδρύθηκε το 1992 , έχει έδρα την πόλη της Πάτρας και καλύπτει γεωγραφικά όλη την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας.
Είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας .
   Συνεργάζεται με ειδικούς γιατρούς καθώς και με κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους και φυσιοθεραπευτές και διοργανώνει ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για ανταλλαγή απόψεων, μεθόδων και επιστημονικών μελετών.
   Έχει εθελοντικές ομάδες στήριξης για κατ' οίκον επισκέψεις σε όσους χρήζουν παροδική ή μόνιμη φροντίδα και λειτουργεί ομάδα Ψυχοκοινωνικής ομαδικής και ατομικής στήριξης των μελών της, υπό την εποπτεία ειδικών.
   Κάνει διαβήματα σε Υπηρεσίες και Φορείς της Πολιτείας για την προάσπιση των ηθικών και υλικών συμφερόντων των ΑμΣΚΠ.
   Σκοποί της είναι η ενημέρωση για την Σ.Κ.Π., η διάδοση πνεύματος αλληλεγγύης, η συμπαράσταση με την παροχή ηθικής και υλικής υποστήριξης και η ανάπτυξη δεσμών μεταξύ των μελών, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.
   Κύριος στόχος της είναι η επιστημονική ενημέρωση με συντονισμένες μελέτες και έρευνες για την Σ.Κ.Π. και η ουσιαστική ένταξη και αξιοποίηση των κοινωνικών και επαγγελματικών ικανοτήτων των Αμ.Σ.Κ.Π., ώστε να παραμείνουν ενεργά και παραγωγικά μέλη της κοινωνίας μας.
   Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ έχει τη χαρά να σας ανακοινώσει τη λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης και Συντονισμού των μελών της ΕΕΑΣΚΠ στην περιοχή του Αγρινίου και Περιχώρων Ν. Αιτ/νίας, σε αγαστή συνεργασία με τον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Η Ελπίδα», όπου μετά από συνεννοήσεις των Προέδρων των Σωματείων (¨ΕΕΑΣΚΠ¨: κα Μαργαρίτα Καραγιώργου και ¨Η Ελπίδα¨ : κος Θεόδωρος Μαδιάς ) και με αποφάσεις των Δ.Σ., τα Άτομα με ΣΚΠ της περιοχής, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Σωματείου «Η Ελπίδα» στη διεύθυνση: Μαβίλη 12 στο Αγρίνιο. Τηλ.: 2641024198

   Υπεύθυνες Συντονισμού, Μέλη της ΕΕΑΣΚΠ: η κα. Μαρία Κορακά, Κοινωνική Λειτουργός, Ειδικευμένη στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία και η κα. Κωνσταντίνα Ιωακείμ, Νοσηλεύτρια.   
     Επίσης θα λειτουργήσει ΔΩΡΕΑΝ, Ομάδα Υποστήριξης μελών της ΕΕΑΣΚΠ, στο Αγρίνιο με την εποπτεία της  κα. Κορακά Μαρίας, Κοινωνική Λειτουργό, Ειδικευμένη στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία.
Πληροφορίες για το χώρο και το χρόνο διεξαγωγής:
Τηλ: 6974 349 109. E-mail: mariakoraka@yahoo.gr

  Έχουμε την πρόθεση και τη διάθεση να  βοηθήσουμε και να  στηρίξουμε τα ΑμΣΚΠ, όπου μας χρειαστούν! Βιώνουμε το πρόβλημα της Σ.Κ.Π. γι' αυτό είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε και να  ενημερώσουμε για κάθε τι.
       ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!
Γιατί όλοι μαζί «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ   ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
 ΕΔΡΑ : Πλατεία  Εργατικών Κατοικιών Νέου Δρόμου 7
 Τ.Κ.  26441  Πάτρα
 Τηλ.- fax: 2610 422 655       e-mail: eenosims@yahoo.gr
 Ιστοσελίδα : http://eenosims.blogspot.gr/
  
Με εκτίμηση
Η    Πρόεδρος
Μαργαρίτα Καραγιώργου

Φώτο  Επιμέλεια    Διονύσιος  Κούρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου